Nabeschouwing Swansea City - West Bromwich Albion (0-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Swansea City het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - West Bromwich Albion (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Swansea City en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor West Bromwich Albion, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Jones niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Swansea City - West Bromwich Albion
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
86
106
Gevaarlijke aanvallen
43
63
Passes
290
535
Overtredingen
10
17
Buitenspel
3
1
Corners
3
4
Wissels
1
3
LIVE Swansea City - West Bromwich Albion 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor D. OShea West Bromwich Albion
58' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Grosicki voor C. Robinson West Bromwich Albion
59' Wissel West Bromwich Albion Wissel D. Furlong voor K. Bartley West Bromwich Albion
61' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor A. Kalulu Swansea City
67' Wissel Swansea City Wissel N. Dyer voor A. Kalulu Swansea City
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Edwards voor M. Pereira West Bromwich Albion
87' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Edwards West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - West Bromwich Albion
Opstellingen Swansea City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Swansea City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Steve Cooper
Basiselftal Swansea City
# Speler Pos.
27 Freddie Woodman K
26 Kyle Naughton V
44 Benjamin Cabango V
4 Joe Rodon V
24 Jake Bidwell V
6 Jay Fulton M
8 Matt Grimes M
18 Aldo Kalulu Kyatengwa M
33 Conor Gallagher M
22 André Ayew Pelé M
19 Rhian Brewster A
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
25 Erwin Mulder K
20 Ben Wilmot V
23 Connor Roberts V
12 Nathan Dyer M
21 Yan Dhanda M
32 Liam Cullen A
Formatie 4-3-3
Coach Slaven Bilić
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
23 Jonathan Bond K
2 Darnell Furlong V
3 Kieran Gibbs V
13 Kamil Grosicki M
16 Rekeem Harper M
21 Kyle Edwards A
15 Charlie Austin A
Voorbeschouwing Swansea City - West Bromwich Albion

Swansea City en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 8 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 4 keer wist de ploeg van Swansea City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Swansea City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Swansea City 1
Winst West Bromwich Albion 4
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 10e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Swansea City - West Bromwich Albion Opstelling Swansea City Opstelling West Bromwich Albion Live Swansea City - West Bromwich Albion Live Swansea City - West Bromwich Albion kijken Swansea City - West Bromwich Albion kijken Live Swansea City - West Bromwich Albion stream Swansea City - West Bromwich Albion Fox Sports Nabeschouwing Swansea City - West Bromwich Albion Uitslag Swansea City - West Bromwich Albion Statistieken Swansea City - West Bromwich Albion Championship 2019/2020 Swansea City - West Bromwich Albion wedden Swansea City - West Bromwich Albion gokken Swansea City - West Bromwich Albion Unibet