Nabeschouwing West Bromwich Albion - Aston Villa (2-2) || Championship 2018/2019

Vrijdag 7 december 2018 - 21:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt West Bromwich Albion het vrijdag 7 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Aston Villa (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Aston Villa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. El Ghazi, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Gayle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette A. El Ghazi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Aston Villa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren England, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE West Bromwich Albion - Aston Villa 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. El Ghazi Aston Villa 0-1
28' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Gayle met assist van H. Barnes West Bromwich Albion 1-1
52' Wissel Aston Villa Wissel Ahmed El Mohamady voor N. Taylor Aston Villa
59' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. El Ghazi met assist van J. Grealish Aston Villa 1-2
61' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Livermore West Bromwich Albion
63' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Ahmed Hegazi West Bromwich Albion
72' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Brunt voor J. Livermore West Bromwich Albion
82' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor Y. Bolasie Aston Villa
82' Wissel West Bromwich Albion Wissel O. Burke voor T. Adarabioyo West Bromwich Albion
87' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor J. Grealish Aston Villa
93' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor G. Whelan Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Aston Villa
Opstellingen West Bromwich Albion - Aston Villa
De opstellingen van West Bromwich Albion en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.