Nabeschouwing West Bromwich Albion - Bristol City (4-1) || Championship 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 21:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt West Bromwich Albion het woensdag 27 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Bristol City (4-1)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 4-1 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door K. Gibbs, waarmee West Bromwich Albion met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pereira op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Bristol City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Diedhiou.

Na 82 minuten werd de voorsprong voor West Bromwich Albion vergroot nadat H. Robson-Kanu de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist C. Austin namens West Bromwich Albion de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Geoff Eltringham bij een 4-1 eindstand in het voordeel van West Bromwich Albion.

Wedstrijdstatistieken West Bromwich Albion - Bristol City
Goals
4
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
103
111
Gevaarlijke aanvallen
29
20
Passes
471
380
Overtredingen
12
11
Buitenspel
2
1
Corners
4
4
Wissels
3
5
LIVE West Bromwich Albion - Bristol City 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Gibbs met assist van G. Diangana West Bromwich Albion 1-0
39' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt M. Pereira West Bromwich Albion 2-0
40' Wissel Bristol City Wissel T. Rowe voor C. ODowda Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel N. Eliasson voor B. Wright Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel F. Diedhiou voor K. Palmer Bristol City
52' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Williams Bristol City
56' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor K. Smith Bristol City
70' Wissel West Bromwich Albion Wissel D. Furlong voor K. Gibbs West Bromwich Albion
77' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Edwards voor G. Diangana West Bromwich Albion
80' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou Bristol City 2-1
82' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt H. Robson-Kanu met assist van M. Phillips West Bromwich Albion 3-1
83' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Austin voor M. Pereira West Bromwich Albion
87' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt C. Austin West Bromwich Albion 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Bristol City
Opstellingen West Bromwich Albion - Bristol City
De opstellingen van West Bromwich Albion en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Slaven Bilić
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
23 Jonathan Bond K
2 Darnell Furlong V
26 Ahmed Hegazi V
18 Gareth Barry M
7 Filip Krovinović M
21 Kyle Edwards A
15 Charlie Austin A
Formatie 3-5-1-1
Coach Lee Johnson
Wissels Bristol City
# Speler Pos.
33 Niki Mäenpää K
25 Tommy Rowe M
19 Niclas Eliasson M
42 Han-Noah Massengo M
9 Famara Diedhiou A
18 Antoine Semenyo A
15 Marley Watkins A
Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Bristol City

West Bromwich Albion en Bristol City treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Bristol City in de Championship vond plaats op 9 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is West Bromwich Albion favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Bromwich Albion 3
Winst Bristol City 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 2e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
West Bromwich Albion - Bristol City Opstelling West Bromwich Albion Opstelling Bristol City Live West Bromwich Albion - Bristol City Live West Bromwich Albion - Bristol City kijken West Bromwich Albion - Bristol City kijken Live West Bromwich Albion - Bristol City stream West Bromwich Albion - Bristol City Fox Sports Nabeschouwing West Bromwich Albion - Bristol City Uitslag West Bromwich Albion - Bristol City Statistieken West Bromwich Albion - Bristol City Championship 2019/2020 West Bromwich Albion - Bristol City wedden West Bromwich Albion - Bristol City gokken West Bromwich Albion - Bristol City Unibet