Nabeschouwing Wigan Athletic - Aston Villa (3-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Wigan Athletic het zaterdag 12 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Aston Villa (3-0)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door G. Roberts, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Jacobs op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Wigan Athletic vervolgens op 3-0. Het was J. Garner die vanaf 11 meter wist te scoren in de 83e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Wigan Athletic dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Aston Villa 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sam Morsy Wigan Athletic
38' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Garner Wigan Athletic
41' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt G. Roberts met assist van A. Pilkington Wigan Athletic 1-0
54' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor B. Bjarnason Aston Villa
60' Wissel Wigan Athletic Wissel M. Jacobs voor A. Pilkington Wigan Athletic
63' Wissel Aston Villa Wissel K. Hause voor T. Elphick Aston Villa
63' Wissel Aston Villa Wissel A. Adomah voor A. El Ghazi Aston Villa
63' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor B. Bjarnason Aston Villa
64' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor N. Taylor Aston Villa
66' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Windass Wigan Athletic
72' Wissel Wigan Athletic Wissel N. Byrne voor G. Roberts Wigan Athletic
79' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt M. Jacobs met assist van L. Evans Wigan Athletic 2-0
83' Penalty Wigan Athletic Penalty J. Garner Wigan Athletic 3-0
88' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Vaughan voor J. Garner Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Aston Villa
Opstellingen Wigan Athletic - Aston Villa
De opstellingen van Wigan Athletic en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.