Nabeschouwing Wigan Athletic - Middlesbrough (2-2) || Championship 2019/2020

Dinsdag 11 februari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Wigan Athletic het dinsdag 11 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Middlesbrough (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Middlesbrough geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door S. Morsy, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. In de 62e minuut kreeg C. Dunkley van Wigan Athletic voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Wigan Athletic de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte L. Wing namens Middlesbrough in de 64e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 68e minuut was het Middlesbrough dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Wing. In de 76e werkte H. Moukoudi de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Wigan Athletic - Middlesbrough 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt S. Morsy met assist van M. Jacobs Wigan Athletic 1-0
38' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Dunkley Wigan Athletic
54' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Kipre Wigan Athletic
59' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor H. Moukoudi Middlesbrough
61' Wissel Middlesbrough Wissel L. Nmecha voor B. Assombalonga Middlesbrough
62' Tweede gele kaart Wigan Athletic Tweede gele kaart voor C. Dunkley Wigan Athletic
64' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt L. Wing Middlesbrough 1-1
64' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor A. Pilkington Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel L. Balogun voor J. Gelhardt Wigan Athletic
68' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt L. Wing met assist van J. Howson Middlesbrough 1-2
69' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Williams Wigan Athletic
70' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Naismith Wigan Athletic
71' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor R. Morrison Middlesbrough
72' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Saville Middlesbrough
76' Eigen doelpunt Wigan Athletic Eigen doelpunt H. Moukoudi Wigan Athletic 2-2
80' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Tavernier Middlesbrough
81' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Lowe voor A. Pilkington Wigan Athletic
86' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor M. Jacobs Wigan Athletic
87' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
89' Wissel Middlesbrough Wissel D. Spence voor D. Fry Middlesbrough
91' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Massey Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Middlesbrough
Opstellingen Wigan Athletic - Middlesbrough
De opstellingen van Wigan Athletic en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.