Nabeschouwing Wigan Athletic - Swansea City (1-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Wigan Athletic het zaterdag 2 november 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Swansea City (1-2)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door N. Dyer, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van K. Moore in de 21e minuut zorgde er even later voor dat Wigan Athletic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 91e minuut zette S. Surridge zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Swansea City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Swansea City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Swansea City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Swansea City Doelpunt N. Dyer met assist van B. Celina Swansea City 0-1
21' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor A. Ayew Swansea City
21' Penalty Wigan Athletic Penalty K. Moore Wigan Athletic 1-1
27' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor G. Byers Swansea City
28' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor S. Morsy Wigan Athletic
34' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor D. Sterling Wigan Athletic
41' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Massey Wigan Athletic
56' Wissel Wigan Athletic Wissel M. Jacobs voor L. MacLeod Wigan Athletic
70' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Gelhardt voor G. Massey Wigan Athletic
70' Wissel Swansea City Wissel C. Roberts voor N. Dyer Swansea City
72' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Williams Wigan Athletic
79' Wissel Swansea City Wissel S. Surridge voor W. Routledge Swansea City
88' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Pilkington voor J. Lowe Wigan Athletic
91' Wissel Swansea City Wissel J. Fulton voor B. Celina Swansea City
91' Doelpunt Swansea City Doelpunt S. Surridge met assist van C. Roberts Swansea City 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Swansea City
Opstellingen Wigan Athletic - Swansea City
De opstellingen van Wigan Athletic en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.