Nabeschouwing AFC Bournemouth - Sheffield United (2-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Sheffield United (2-1)

Het Championship duel tussen AFC Bournemouth en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door M. Gibbs-White, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Solanke in de 62e minuut zorgde er even later voor dat AFC Bournemouth weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette P. Billing zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor AFC Bournemouth dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Sheffield United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
47' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor B. Pearson AFC Bournemouth
49' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor G. Baldock Sheffield United
55' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
55' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor B. Osborn Sheffield United
56' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Gibbs-White met assist van B. Sharp Sheffield United 0-1
62' Penalty AFC Bournemouth Penalty D. Solanke AFC Bournemouth 1-1
65' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing met assist van R. Christie AFC Bournemouth 2-1
73' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor B. Sharp Sheffield United
73' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor I. Ndiaye Sheffield United
80' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Zemura AFC Bournemouth
86' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor P. Billing AFC Bournemouth
88' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lowe voor R. Christie AFC Bournemouth
94' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stacey voor D. Solanke AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Sheffield United
Opstellingen AFC Bournemouth - Sheffield United
De opstellingen van AFC Bournemouth en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.