Nabeschouwing Cardiff City - Bristol City (1-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Cardiff City het zaterdag 28 augustus 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Bristol City (1-2)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Weimann, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van D. Bentley zorgde ervoor dat Cardiff City op 1-1 kwam te staan in de 59e minuut. In de 70e minuut zette A. Weimann zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bristol City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Bristol City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - Bristol City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van Z. Vyner Bristol City 0-1
59' Eigen doelpunt Cardiff City Eigen doelpunt D. Bentley Cardiff City 1-1
66' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor A. King Bristol City
70' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van A. Semenyo Bristol City 1-2
72' Wissel Cardiff City Wissel R. Colwill voor L. Bacuna Cardiff City
73' Wissel Cardiff City Wissel J. Collins voor T. Sang Cardiff City
74' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Semenyo Bristol City
74' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Morrison Cardiff City
74' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Martin Bristol City
81' Wissel Bristol City Wissel J. Dasilva voor C. Pring Bristol City
87' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Ralls Cardiff City
94' Wissel Bristol City Wissel A. Scott voor A. Weimann Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Bristol City
Opstellingen Cardiff City - Bristol City
De opstellingen van Cardiff City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.