Nabeschouwing Fulham - Blackburn Rovers (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 13:30 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Fulham het zaterdag 5 maart 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Blackburn Rovers (2-0)

Het Championship duel tussen Fulham en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door N. Kebano, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Wilson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Blackburn Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rankin-Costello voor D. Zeefuik Blackburn Rovers
25' Doelpunt Fulham Doelpunt N. Kebano Fulham 1-0
35' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor T. Dolan Blackburn Rovers
35' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Wilson met assist van A. Adarabioyo Fulham 2-0
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor R. Khadra Blackburn Rovers
64' Gele kaart Fulham Gele kaart voor N. Williams Fulham
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor T. Dolan Blackburn Rovers
80' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Ream Fulham
80' Wissel Fulham Wissel N. Chalobah voor J. Seri Fulham
85' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor N. Kebano Fulham
85' Wissel Fulham Wissel K. Tete voor N. Williams Fulham
87' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Blackburn Rovers
Opstellingen Fulham - Blackburn Rovers
De opstellingen van Fulham en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - Blackburn Rovers

Fulham en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 3 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Blackburn Rovers slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 5
Winst Blackburn Rovers 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 1e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 4e plaats.