Nabeschouwing Huddersfield Town - Nottingham Forest (0-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Huddersfield Town het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Nottingham Forest (0-2)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-2 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door L. Grabban, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Nicholls zorgde ervoor dat Nottingham Forest op 0-2 kwam te staan in de 48e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest.

LIVE Huddersfield Town - Nottingham Forest 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Ward Huddersfield Town
22' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van B. Johnson Nottingham Forest 0-1
46' Wissel Huddersfield Town Wissel O. Turton voor M. Pearson Huddersfield Town
48' Eigen doelpunt Nottingham Forest Eigen doelpunt L. Nicholls Nottingham Forest 0-2
58' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Holmes voor J. Koroma Huddersfield Town
58' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Odubeko voor D. Ward Huddersfield Town
61' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor O. Turton Huddersfield Town
61' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Mighten voor J. Lolley Nottingham Forest
68' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Garner Nottingham Forest
79' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Richardson voor D. Spence Nottingham Forest
79' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Colback voor B. Johnson Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Nottingham Forest
Opstellingen Huddersfield Town - Nottingham Forest
De opstellingen van Huddersfield Town en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Nottingham Forest

Huddersfield Town en Nottingham Forest treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Huddersfield Town favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Nottingham Forest slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 7
Winst Nottingham Forest 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 6e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 24e plaats.