Nabeschouwing Sheffield United - Peterborough United (6-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Sheffield United het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Peterborough United (6-2)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 6-2 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. Ndiaye, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Marriott, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette J. Fleck zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Sheffield United vergroot nadat B. Osborn de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 68e minuut nadat M. Gibbs-White namens Sheffield United de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 70e minuut was het I. Ndiaye van Sheffield United wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Peterborough United om te scoren. In de 79e minuut zette J. Clarke-Harris de stand op 5-2 in het voordeel van Peterborough United. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Sheffield United. Het was B. Osborn die in de 92e minuut de stand op 6-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Steve Martin bij een 6-2 eindstand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Peterborough United 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye met assist van M. Gibbs-White Sheffield United 1-0
40' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott Peterborough United 1-1
49' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Burrows Peterborough United
51' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Fleck met assist van B. Sharp Sheffield United 2-1
53' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Osborn met assist van B. Sharp Sheffield United 3-1
59' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
63' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor O. Norburn Peterborough United
68' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Gibbs-White met assist van I. Ndiaye Sheffield United 4-1
70' Doelpunt Sheffield United Doelpunt I. Ndiaye met assist van B. Sharp Sheffield United 5-1
71' Wissel Peterborough United Wissel J. Grant voor S. Szmodics Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor J. Marriott Peterborough United
71' Wissel Sheffield United Wissel C. Hourihane voor O. Norwood Sheffield United
72' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor I. Ndiaye Sheffield United
77' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor M. Gibbs-White Sheffield United
79' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 5-2
92' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Osborn met assist van O. McBurnie Sheffield United 6-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Peterborough United
Opstellingen Sheffield United - Peterborough United
De opstellingen van Sheffield United en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.