Nabeschouwing Stoke City - Bristol City (0-1) || Championship 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Stoke City het vrijdag 15 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Bristol City (0-1)

Het Championship duel tussen Stoke City en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door J. Dasilva, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Bristol City de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Stoke City - Bristol City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Brown Stoke City
48' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor D. Bentley Bristol City
48' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Fletcher Stoke City
48' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Williams Bristol City
62' Wissel Stoke City Wissel J. Maja voor S. Fletcher Stoke City
62' Wissel Stoke City Wissel R. Sawyers voor M. Vrancic Stoke City
73' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor W. Forrester Stoke City
76' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor R. Atkinson Bristol City
80' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. Martin Bristol City
84' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Dasilva met assist van A. Semenyo Bristol City 0-1
90' Wissel Bristol City Wissel N. Wells voor A. Semenyo Bristol City
93' Wissel Bristol City Wissel H. Massengo voor J. Williams Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Bristol City
Opstellingen Stoke City - Bristol City
De opstellingen van Stoke City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Stoke City - Bristol City

Stoke City en Bristol City treffen elkaar in de 42e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stoke City en Bristol City in de Championship vond plaats op 24 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Bristol City favoriet. 5 keer wist de ploeg van Stoke City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Stoke City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Stoke City 3
Winst Bristol City 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stoke City op een 15e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 19e plaats.