Nabeschouwing Stoke City - Peterborough United (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Stoke City het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Peterborough United (2-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stoke City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Vrancic. In de 91e minuut moest S. Surridge van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Geoff Eltringham een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Stoke City verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Stoke City via een goal van T. Campbell in de 95e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stoke City.

LIVE Stoke City - Peterborough United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Stoke City Doelpunt M. Vrancic met assist van R. Sawyers Stoke City 1-0
25' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor D. Batth Stoke City
52' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
67' Wissel Stoke City Wissel M. Fox voor J. Tymon Stoke City
68' Wissel Peterborough United Wissel J. Clarke-Harris voor O. Norburn Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor D. Butler Peterborough United
73' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
77' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor J. Brown Stoke City
79' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Smith Stoke City
82' Wissel Stoke City Wissel S. Surridge voor S. Fletcher Stoke City
84' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor M. Beevers Peterborough United
91' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
91' Rode kaart Stoke City Rode kaart voor S. Surridge Stoke City
94' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Campbell Stoke City
95' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Campbell met assist van M. Vrancic Stoke City 2-0
98' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor A. Davies Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Peterborough United
Opstellingen Stoke City - Peterborough United
De opstellingen van Stoke City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.