Nabeschouwing West Bromwich Albion - Sheffield United (4-0) || Championship 2021/2022

Woensdag 18 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het woensdag 18 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Sheffield United (4-0)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 4-0 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht West Bromwich Albion op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Robinson. Helaas voor West Bromwich Albion werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het D. OShea die West Bromwich Albion op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep West Bromwich Albion via een goal van A. Mowatt in de 53e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 59e minuut volgde een derde treffer van West Bromwich Albion, waarmee C. Robinson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor West Bromwich Albion dankzij een 4-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE West Bromwich Albion - Sheffield United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Eigen doelpunt West Bromwich Albion Eigen doelpunt J. Robinson West Bromwich Albion
30' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor D. McGoldrick Sheffield United
47' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. OShea West Bromwich Albion 1-0
53' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt A. Mowatt met assist van K. Grant West Bromwich Albion 2-0
56' Wissel West Bromwich Albion Wissel M. Phillips voor G. Diangana West Bromwich Albion
57' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor D. McGoldrick Sheffield United
57' Wissel Sheffield United Wissel O. Burke voor B. Sharp Sheffield United
59' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt C. Robinson West Bromwich Albion 3-0
72' Wissel Sheffield United Wissel L. Freeman voor S. Berge Sheffield United
77' Wissel West Bromwich Albion Wissel S. Ajayi voor J. Livermore West Bromwich Albion
83' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Reach voor M. Clarke West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Sheffield United
Opstellingen West Bromwich Albion - Sheffield United
De opstellingen van West Bromwich Albion en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.