Nabeschouwing Aston Villa - Millwall (0-0) || Championship 2017/2018

Zaterdag 9 december 2017 - 16:00 uur



In de Championship 2017/2018 neemt Aston Villa het zaterdag 9 december 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Millwall (0-0)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Aston Villa en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Aston Villa en Millwall gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Millwall kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Davies niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - Millwall
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
16
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
60
63
Gevaarlijke aanvallen
35
36
Passes
403
326
Overtredingen
9
12
Buitenspel
0
3
Corners
11
5
Wissels
3
2
LIVE Aston Villa - Millwall 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Saville Millwall
59' Wissel Aston Villa Wissel J. Grealish voor R. Snodgrass Aston Villa
70' Wissel Aston Villa Wissel A. Elmohamady voor A. Hutton Aston Villa
70' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
78' Wissel Aston Villa Wissel T. Elphick voor C. Samba Aston Villa
82' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor S. Morison Millwall
88' Wissel Millwall Wissel S. Williams voor A. OBrien Millwall
90' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Millwall
Opstellingen Aston Villa - Millwall

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aston Villa - Millwall

Aston Villa en Millwall treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Aston Villa en Millwall elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 0
Winst Millwall 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 5e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Aston Villa - Millwall Opstelling Aston Villa Opstelling Millwall Live Aston Villa - Millwall Live Aston Villa - Millwall kijken Aston Villa - Millwall kijken Live Aston Villa - Millwall stream Aston Villa - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - Millwall Uitslag Aston Villa - Millwall Statistieken Aston Villa - Millwall Championship 2017/2018 Aston Villa - Millwall wedden Aston Villa - Millwall gokken Aston Villa - Millwall Unibet