Nabeschouwing Aston Villa - Reading (3-0) || Championship 2017/2018

Dinsdag 3 april 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Aston Villa het dinsdag 3 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Reading (3-0)

Het Championship duel tussen Aston Villa en Reading is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 3-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Edwards van Reading. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 30e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het B. Bjarnason die Aston Villa op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Aston Villa via een goal van C. Hourihane in de 63e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 71e minuut volgde een derde treffer van Aston Villa, waarmee S. Hogan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Aston Villa dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Aston Villa - Reading 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Reading Gele kaart voor D. Edwards Reading
30' Tweede gele kaart Reading Tweede gele kaart voor D. Edwards Reading
46' Wissel Reading Wissel P. Clement voor S. Smith Reading
46' Doelpunt Aston Villa Doelpunt B. Bjarnason met assist van R. Snodgrass Aston Villa 1-0
63' Doelpunt Aston Villa Doelpunt C. Hourihane met assist van R. Snodgrass Aston Villa 2-0
69' Wissel Reading Wissel L. Kelly voor G. Evans Reading
70' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. Adomah Aston Villa
70' Wissel Aston Villa Wissel J. Onomah voor R. Snodgrass Aston Villa
71' Doelpunt Aston Villa Doelpunt S. Hogan Aston Villa 3-0
75' Wissel Reading Wissel C. Martin voor S. Aluko Reading
77' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor J. Grealish Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Reading
Opstellingen Aston Villa - Reading

Voorbeschouwing Aston Villa - Reading

Aston Villa en Reading treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Reading in de Championship vond plaats op 15 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 2 keer wist de ploeg van Aston Villa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Aston Villa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Aston Villa 1
Winst Reading 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 4e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 19e plaats.