Nabeschouwing Barnsley - Aston Villa (0-3) || Championship 2017/2018

Zaterdag 16 september 2017 - 18:30 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Barnsley het zaterdag 16 september 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Aston Villa (0-3)

Het Championship duel tussen Barnsley en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 0-3 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door A. Adomah, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 44e minuut voor dat Aston Villa via A. Adomah op 0-2 kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Aston Villa, waarmee K. Davis zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Aston Villa dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Aston Villa 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. Adomah met assist van J. Chester Aston Villa 0-1
25' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Hammill Barnsley
44' Penalty Aston Villa Penalty A. Adomah Aston Villa 0-2
46' Wissel Barnsley Wissel I. Ugbo voor G. Moncur Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor H. Barnes Barnsley
55' Doelpunt Aston Villa Doelpunt K. Davis met assist van A. Elmohamady Aston Villa 0-3
61' Wissel Aston Villa Wissel J. Onomah voor J. Kodjia Aston Villa
70' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor T. Bradshaw Barnsley
75' Wissel Aston Villa Wissel S. Hogan voor K. Davis Aston Villa
76' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor G. Whelan Aston Villa
83' Wissel Aston Villa Wissel B. Bjarnason voor R. Snodgrass Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Aston Villa
Opstellingen Barnsley - Aston Villa

Voorbeschouwing Barnsley - Aston Villa

Barnsley en Aston Villa treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Aston Villa in de Championship vond plaats op 14 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Aston Villa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barnsley 1
Winst Aston Villa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 15e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 18e plaats.