Nabeschouwing Barnsley - Bristol City (2-2) || Championship 2017/2018

Vrijdag 30 maart 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Barnsley het vrijdag 30 maart 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Bristol City (2-2)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Barnsley en Bristol City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door K. Moore, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Bristol City kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Diedhiou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 78e minuut zette B. Potts zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Bristol City nadat J. Brownhill in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barnsley - Bristol City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor B. Wright Bristol City
7' Doelpunt Barnsley Doelpunt K. Moore met assist van G. Moncur Barnsley 1-0
31' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van M. Pack Bristol City 1-1
61' Wissel Barnsley Wissel A. Hammill voor L. Isgrove Barnsley
61' Wissel Barnsley Wissel J. Williams voor G. Moncur Barnsley
65' Wissel Bristol City Wissel R. Kent voor J. Paterson Bristol City
76' Wissel Bristol City Wissel M. Djuric voor M. Pack Bristol City
78' Doelpunt Barnsley Doelpunt B. Potts met assist van K. Moore Barnsley 2-1
79' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Potts Barnsley
88' Wissel Barnsley Wissel J. McCarthy voor K. Moore Barnsley
91' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Brownhill met assist van J. Bryan Bristol City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Bristol City
Opstellingen Barnsley - Bristol City

Voorbeschouwing Barnsley - Bristol City

Barnsley en Bristol City treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Bristol City in de Championship vond plaats op 5 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Bristol City favoriet. 9 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Barnsley. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Barnsley 3
Winst Bristol City 9
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 21e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 7e plaats.