Nabeschouwing Barnsley - Burton Albion (1-2) || Championship 2017/2018

Dinsdag 20 februari 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Barnsley het dinsdag 20 februari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Burton Albion (1-2)

Het Championship duel tussen Barnsley en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Burton Albion kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Allen. Burton Albion vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Davenport op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Pinillos. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Barnsley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Burton Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Burton Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Allen met assist van J. Davenport Burton Albion 0-1
48' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Davenport Burton Albion 0-2
46' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor L. Isgrove Barnsley
50' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. McFadzean Burton Albion
55' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Williams Barnsley
57' Wissel Barnsley Wissel B. Potts voor A. Hammill Barnsley
62' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Naylor Burton Albion
71' Wissel Burton Albion Wissel D. Bent voor L. Boyce Burton Albion
72' Wissel Barnsley Wissel K. Moore voor T. Bradshaw Barnsley
74' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Akins Burton Albion
75' Doelpunt Barnsley Doelpunt D. Pinillos Barnsley 1-2
84' Wissel Burton Albion Wissel J. Buxton voor J. Sbarra Burton Albion
88' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Allen Burton Albion
88' Wissel Burton Albion Wissel L. Varney voor J. Allen Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Burton Albion
Opstellingen Barnsley - Burton Albion

Voorbeschouwing Barnsley - Burton Albion

Barnsley en Burton Albion treffen elkaar in de 33e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Burton Albion in de Championship vond plaats op 31 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barnsley 1
Winst Burton Albion 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 22e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 24e plaats.