Nabeschouwing Barnsley - Wolverhampton Wanderers (0-0) || Championship 2017/2018

Zaterdag 13 januari 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2017/2018 neemt Barnsley het zaterdag 13 januari 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Wolverhampton Wanderers (0-0)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Barnsley en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Barnsley en Wolverhampton Wanderers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Barnsley, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Keith Stroud niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Wolverhampton Wanderers
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
74
88
Gevaarlijke aanvallen
36
54
Passes
345
499
Overtredingen
12
9
Buitenspel
0
3
Corners
1
6
Wissels
3
3
LIVE Barnsley - Wolverhampton Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
40' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
43' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor S. Mallan Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel G. Moncur voor L. Isgrove Barnsley
65' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel I. Cavaleiro voor H. Costa Wolverhampton Wanderers
66' Wissel Barnsley Wissel K. Moore voor T. Bradshaw Barnsley
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Mir voor L. Bonatini Wolverhampton Wanderers
87' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor S. Mallan Barnsley
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. NDiaye voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Barnsley - Wolverhampton Wanderers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barnsley - Wolverhampton Wanderers

Barnsley en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 27e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Wolverhampton Wanderers in de Championship vond plaats op 23 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Wolverhampton Wanderers favoriet. 6 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Barnsley. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 4
Winst Wolverhampton Wanderers 6
Gelijkspel 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 19e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
Barnsley - Wolverhampton Wanderers Opstelling Barnsley Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Barnsley - Wolverhampton Wanderers Live Barnsley - Wolverhampton Wanderers kijken Barnsley - Wolverhampton Wanderers kijken Live Barnsley - Wolverhampton Wanderers stream Barnsley - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Wolverhampton Wanderers Uitslag Barnsley - Wolverhampton Wanderers Statistieken Barnsley - Wolverhampton Wanderers Championship 2017/2018 Barnsley - Wolverhampton Wanderers wedden Barnsley - Wolverhampton Wanderers gokken Barnsley - Wolverhampton Wanderers Unibet