Nabeschouwing Blackburn Rovers - Rotherham United (2-2) || Championship 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Rotherham United (2-2)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Arnór Sigurdsson, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Rotherham United kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sean Morrison, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Sammie Szmodics zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Tom Eaves de 2-2 maakte voor Rotherham United. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Blackburn Rovers - Rotherham United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Arnór Sigurdsson Blackburn Rovers 1-0
30' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Sean Morrison met assist van Sam Clucas Rotherham United 1-1
44' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor Sean Morrison Rotherham United
46' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Sammie Szmodics met assist van James Hill Blackburn Rovers 2-1
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel Niall Ennis voor Semir Telalović Blackburn Rovers
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel Dilan Markanday voor Andrew Moran Blackburn Rovers
67' Wissel Rotherham United Wissel Jordan Hugill voor Sam Nombe Rotherham United
67' Wissel Rotherham United Wissel Jamie Lindsay voor Sam Clucas Rotherham United
77' Wissel Rotherham United Wissel Cafú voor Oliver Rathbone Rotherham United
78' Wissel Rotherham United Wissel Arvin Appiah voor Dexter Lembikisa Rotherham United
82' Doelpunt Rotherham United Doelpunt Tom Eaves met assist van Sebastian Revan Rotherham United 2-2
90' Wissel Rotherham United Wissel Georgie Kelly voor Tom Eaves Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Rotherham United
Opstellingen Blackburn Rovers - Rotherham United
De opstellingen van Blackburn Rovers en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.