Nabeschouwing Blackburn Rovers - Southampton (0-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Southampton (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Southampton, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Blackburn Rovers, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Craig Pawson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Blackburn Rovers - Southampton 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Markanday voor Ryan Hedges Blackburn Rovers
59' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor T. Dolan Blackburn Rovers
62' Wissel Southampton Wissel C. Adams voor David Brooks Southampton
62' Gele kaart Southampton Gele kaart voor David Brooks Southampton
63' Wissel Southampton Wissel Will Smallbone voor Joe Rothwell Southampton
75' Wissel Southampton Wissel Samuel Edozie voor Ryan Fraser Southampton
75' Wissel Southampton Wissel Kamaldeen Sulemana  voor Adam Armstrong Southampton
87' Wissel Southampton Wissel Sékou Mara voor Kyle Walker-Peters Southampton
89' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Harry Pickering Southampton
93' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Rankin-Costello Blackburn Rovers
95' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Adams Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Southampton
Opstellingen Blackburn Rovers - Southampton
De opstellingen van Blackburn Rovers en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Southampton

Blackburn Rovers en Southampton treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Southampton in de Championship vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southampton. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Southampton favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 0
Winst Southampton 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 17e positie staat, terwijl we Southampton terugvinden op de 4e plaats.