Nabeschouwing Bolton Wanderers - Barnsley (3-1) || Championship 2017/2018

Zaterdag 2 december 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 2 december 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Barnsley (3-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door G. Madine, waarmee Bolton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van T. Bradshaw in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Barnsley weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 39e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het G. Madine van Bolton Wanderers die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Bolton Wanderers vergroot nadat M. Little de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Bolton Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Barnsley 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt G. Madine met assist van M. Little Bolton Wanderers 1-0
22' Penalty Barnsley Penalty T. Bradshaw Barnsley 1-1
28' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor T. Bradshaw Barnsley
37' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor S. Ameobi Bolton Wanderers
39' Penalty Bolton Wanderers Penalty G. Madine Bolton Wanderers 2-1
56' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor K. Henry Bolton Wanderers
56' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Potts Barnsley
60' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Vela Bolton Wanderers
60' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Williams Barnsley
61' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Armstrong voor W. Buckley Bolton Wanderers
68' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor A. Hammill Barnsley
70' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt M. Little met assist van S. Ameobi Bolton Wanderers 3-1
73' Wissel Barnsley Wissel R. Hedges voor H. Barnes Barnsley
83' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Noone voor S. Ameobi Bolton Wanderers
86' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Wilbraham voor G. Madine Bolton Wanderers
89' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Thiam Barnsley
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor D. Pratley Bolton Wanderers
91' Wissel Barnsley Wissel C. McGeehan voor J. Williams Barnsley
96' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Yiadom Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Barnsley
Opstellingen Bolton Wanderers - Barnsley

Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Barnsley

Bolton Wanderers en Barnsley treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Barnsley in de Championship vond plaats op 12 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Bolton Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 3
Winst Barnsley 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 24e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 18e plaats.