Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sheffield United (0-1) || Championship 2017/2018

Dinsdag 12 september 2017 - 21:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 12 september 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Sheffield United (0-1)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Sheffield United is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door C. Carter-Vickers, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Bolton Wanderers - Sheffield United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Bolton Wanderers Wissel F. Morais voor W. Buckley Bolton Wanderers
33' Doelpunt Sheffield United Doelpunt C. Carter-Vickers Sheffield United 0-1
41' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor F. Morais Bolton Wanderers
52' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Cullen Bolton Wanderers
64' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor M. Duffy Sheffield United
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Le Fondre voor A. Armstrong Bolton Wanderers
73' Wissel Sheffield United Wissel D. Brooks voor B. Sharp Sheffield United
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Wilbraham voor A. Robinson Bolton Wanderers
82' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor D. Lafferty Sheffield United
87' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor G. Baldock Sheffield United
88' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Madine Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Sheffield United
Opstellingen Bolton Wanderers - Sheffield United

Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Sheffield United

Bolton Wanderers en Sheffield United treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018.

Het is voor het eerst dat Bolton Wanderers en Sheffield United elkaar treffen in de Championship.

Winst Bolton Wanderers 0
Winst Sheffield United 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 24e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 5e plaats.