Nabeschouwing Brentford - Queens Park Rangers (2-1) || Championship 2017/2018

Zaterdag 21 april 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Brentford het zaterdag 21 april 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford, Middlesex.

Via de Brentford - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Queens Park Rangers (2-1)

Het Championship duel tussen Brentford en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Canos, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Brentford kreeg via O. Watkins in de 42e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Andy Madley de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte I. Sylla namens Queens Park Rangers in de 46e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 69e minuut was het Brentford dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van F. Jozefzoon, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Madley, waardoor Brentford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brentford - Queens Park Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Canos met assist van Y. Barbet Brentford 1-0
26' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Woods Brentford
33' Gele kaart Brentford Gele kaart voor O. Watkins Brentford
42' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor M. Ingram Queens Park Rangers
42' Penalty gemist Brentford Penalty gemist O. Watkins Brentford
46' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt I. Sylla Queens Park Rangers 1-1
49' Wissel Queens Park Rangers Wissel A. Smithies voor M. Ingram Queens Park Rangers
46' Wissel Brentford Wissel N. Maupay voor O. Watkins Brentford
50' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Bidwell Queens Park Rangers
52' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
52' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor I. Sylla Queens Park Rangers
65' Wissel Brentford Wissel K. Mokotjo voor L. MacLeod Brentford
69' Doelpunt Brentford Doelpunt F. Jozefzoon met assist van K. Mokotjo Brentford 2-1
72' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor P. Smyth Queens Park Rangers
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel R. Manning voor J. Bidwell Queens Park Rangers
81' Wissel Brentford Wissel N. Yennaris voor S. Canos Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Queens Park Rangers
Opstellingen Brentford - Queens Park Rangers

Voorbeschouwing Brentford - Queens Park Rangers

Brentford en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 27 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Brentford favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Queens Park Rangers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Brentford 3
Winst Queens Park Rangers 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 10e positie staat, terwijl we Queens Park Rangers terugvinden op de 15e plaats.