Nabeschouwing Brentford - Sunderland (3-3) || Championship 2017/2018

Zaterdag 21 oktober 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Brentford het zaterdag 21 oktober 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford, Middlesex.

Via de Brentford - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Sunderland (3-3)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Brentford en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door N. Yennaris, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Sunderland kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Grabban, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van D. Bentley kwam Sunderland in de 40e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

L. Grabban zette Sunderland even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter England Darren toegekende penalty wist te benutten. In de 48e minuut kwam Brentford weer dichterbij, nadat F. Jozefzoon de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Brentford. In de 78e minuut was het N. Maupay die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter England Darren en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Brentford - Sunderland 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Yennaris met assist van F. Jozefzoon Brentford 1-0
13' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Grabban met assist van B. Oviedo Sunderland 1-1
37' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Oviedo Sunderland
40' Eigen doelpunt Sunderland Eigen doelpunt D. Bentley Sunderland 1-2
47' Penalty Sunderland Penalty L. Grabban Sunderland 1-3
48' Doelpunt Brentford Doelpunt F. Jozefzoon Brentford 2-3
52' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Cattermole Sunderland
61' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
66' Wissel Sunderland Wissel C. McManaman voor D. Watmore Sunderland
67' Wissel Brentford Wissel J. McEachran voor R. Sawyers Brentford
72' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Ndong Sunderland
74' Wissel Brentford Wissel N. Maupay voor L. Vibe Brentford
74' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor O. Watkins Brentford
78' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van F. Jozefzoon Brentford 3-3
85' Wissel Sunderland Wissel J. Vaughan voor L. Grabban Sunderland
89' Wissel Sunderland Wissel L. Gooch voor A. McGeady Sunderland
91' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Kone Sunderland
94' Gele kaart Brentford Gele kaart voor N. Maupay Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Sunderland
Opstellingen Brentford - Sunderland

Voorbeschouwing Brentford - Sunderland

Brentford en Sunderland treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter England Darren en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brentford en Sunderland elkaar treffen in de Championship.

Winst Brentford 0
Winst Sunderland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 18e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 23e plaats.