Nabeschouwing Bristol City - Hull City (5-5) || Championship 2017/2018

Zaterdag 21 april 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2017/2018 neemt Bristol City het zaterdag 21 april 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Hull City (5-5)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Bristol City en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 5-5 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Wilson, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Bristol City kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pack, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette F. Diedhiou zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Bristol City vergroot nadat F. Diedhiou de 3-1 wist te scoren. In de 56e werkte F. Fielding de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. In de 64e minuut was het B. Reid van Bristol City wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Hull City om te scoren. In de 72e minuut zette H. Wilson de stand op 4-3 in het voordeel van Hull City. In de 81e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door A. Hernandez van Hull City die daarmee tekende voor de 4-4. In de 87e minuut en werd het 4-5 via F. Campbell speler Hull City. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Bristol City, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Langford bij een 5-5 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Bristol City - Hull City
Goals
5
5
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
20
14
Schoten op doel
14
10
Aanvallen
66
68
Gevaarlijke aanvallen
38
29
Passes
441
467
Overtredingen
9
9
Buitenspel
1
2
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Bristol City - Hull City 5-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Hull City Doelpunt H. Wilson met assist van J. Irvine Hull City 0-1
19' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor E. Pisano Bristol City
37' Doelpunt Bristol City Doelpunt M. Pack Bristol City 1-1
40' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou Bristol City 2-1
44' Wissel Hull City Wissel F. Tomori voor O. Aina Hull City
53' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van B. Reid Bristol City 3-1
56' Eigen doelpunt Hull City Eigen doelpunt F. Fielding Hull City 3-2
63' Wissel Hull City Wissel A. Hernandez voor J. Bowen Hull City
63' Wissel Hull City Wissel K. Grosicki voor J. Irvine Hull City
64' Doelpunt Bristol City Doelpunt B. Reid Bristol City 4-2
64' Gele kaart Hull City Gele kaart voor F. Campbell Hull City
66' Wissel Bristol City Wissel J. Brownhill voor C. ODowda Bristol City
72' Doelpunt Hull City Doelpunt H. Wilson Hull City 4-3
79' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. Larsson Hull City
81' Doelpunt Hull City Doelpunt A. Hernandez Hull City 4-4
84' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor K. Smith Bristol City
87' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell met assist van K. Grosicki Hull City 4-5
89' Gele kaart Hull City Gele kaart voor A. MacDonald Hull City
93' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Bryan met assist van F. Diedhiou Bristol City 5-5
97' Wissel Bristol City Wissel M. Djuric voor J. Brownhill Bristol City
98' Gele kaart Hull City Gele kaart voor A. McGregor Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Hull City
Opstellingen Bristol City - Hull City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bristol City - Hull City

Bristol City en Hull City treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Hull City in de Championship vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bristol City. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol City 3
Winst Hull City 5
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 11e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
Bristol City - Hull City Opstelling Bristol City Opstelling Hull City Live Bristol City - Hull City Live Bristol City - Hull City kijken Bristol City - Hull City kijken Live Bristol City - Hull City stream Bristol City - Hull City Fox Sports Nabeschouwing Bristol City - Hull City Uitslag Bristol City - Hull City Statistieken Bristol City - Hull City Championship 2017/2018 Bristol City - Hull City wedden Bristol City - Hull City gokken Bristol City - Hull City Unibet