Nabeschouwing Bristol City - Leicester City (1-0) || Championship 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 13:30 uur



In de Championship 2023/2024 neemt Bristol City het vrijdag 29 maart 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Leicester City (1-0)

Het Championship duel tussen Bristol City en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door Anis Mehmeti, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bristol City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bristol City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Bristol City - Leicester City
Goals
1
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
70
125
Gevaarlijke aanvallen
42
47
Passes
390
611
Overtredingen
12
13
Buitenspel
5
1
Corners
5
6
Wissels
4
2
LIVE Bristol City - Leicester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel Bristol City Wissel Ross McCrorie voor George Tanner  Bristol City
61' Wissel Bristol City Wissel Mark Sykes voor Scott Twine Bristol City
69' Wissel Bristol City Wissel Nahki Wells voor T. Conway Bristol City
73' Doelpunt Bristol City Doelpunt Anis Mehmeti met assist van Mark Sykes Bristol City 1-0
74' Wissel Leicester City Wissel Kelechi Iheanacho voor Jamie Vardy  Leicester City
78' Wissel Leicester City Wissel Ricardo Pereira voor Hamza Choudhury Leicester City
80' Wissel Bristol City Wissel Joe Williams voor J. Knight Bristol City
82' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Nahki Wells Bristol City
88' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Mark Sykes Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Leicester City
Opstellingen Bristol City - Leicester City
De opstellingen van Bristol City en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Liam Manning
Basiselftal Bristol City
# Speler Pos.
1 Max O’Leary K
16 Robert Dickie V
26 Zak Vyner V
24 Hayden Roberts V
19 George Tanner M
3 Cameron Pring M
6 Matty James M
12 Jason Knight M
7 Scott Twine A
11 Anis Mehmeti A
15 Tommy Conway A
Wissels Bristol City
# Speler Pos.
23 Stefan Bajic K
27 V
2 Ross McCrorie V
8 Joe Williams M
17 Mark Sykes M
10 Andy King M
47 Adedire Awokoya Mebude A
21 Nahki Wells A
9 Harry Cornick A
Formatie 4-3-3
Coach Enzo Maresca
Voorbeschouwing Bristol City - Leicester City

Bristol City en Leicester City treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Kitchen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Leicester City in de Championship vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Bristol City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol City 4
Winst Leicester City 5
Gelijkspel 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 14e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Bristol City - Leicester City Opstelling Bristol City Opstelling Leicester City Live Bristol City - Leicester City Live Bristol City - Leicester City kijken Bristol City - Leicester City kijken Live Bristol City - Leicester City stream Bristol City - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Bristol City - Leicester City Uitslag Bristol City - Leicester City Statistieken Bristol City - Leicester City Championship 2023/2024 Bristol City - Leicester City wedden Bristol City - Leicester City gokken Bristol City - Leicester City Unibet