Nabeschouwing Bristol City - Queens Park Rangers (2-0) || Championship 2017/2018

Zaterdag 27 januari 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Bristol City het zaterdag 27 januari 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Queens Park Rangers (2-0)

Het Championship duel tussen Bristol City en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Baker in de 32e minuut, waardoor Bristol City met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het F. Diedhiou die Bristol City op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Bristol City via een goal van J. Bryan in de 66e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bristol City.

LIVE Bristol City - Queens Park Rangers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Rode kaart Bristol City Rode kaart voor N. Baker Bristol City
46' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van R. Kent Bristol City 1-0
46' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor A. Baptiste Queens Park Rangers
64' Wissel Bristol City Wissel J. Brownhill voor J. Paterson Bristol City
64' Wissel Bristol City Wissel H. Magnusson voor R. Kent Bristol City
66' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Bryan Bristol City 2-0
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel E. Eze voor A. Oteh Queens Park Rangers
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel B. Osayi-Samuel voor D. Furlong Queens Park Rangers
75' Wissel Bristol City Wissel L. Diony voor F. Diedhiou Bristol City
80' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor M. Luongo Queens Park Rangers
83' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor M. Smith Queens Park Rangers
84' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor B. Reid Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Queens Park Rangers
Opstellingen Bristol City - Queens Park Rangers

Voorbeschouwing Bristol City - Queens Park Rangers

Bristol City en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 29e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 23 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Queens Park Rangers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Bristol City. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 2
Winst Queens Park Rangers 5
Gelijkspel 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 5e positie staat, terwijl we Queens Park Rangers terugvinden op de 16e plaats.