Nabeschouwing Bristol City - Sunderland (3-3) || Championship 2017/2018

Zaterdag 10 februari 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Bristol City het zaterdag 10 februari 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Sunderland (3-3)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Bristol City en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bristol City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Flint. Bristol City vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Diedhiou op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Bristol City, waarmee F. Diedhiou zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 70 minuten was het J. Brownhill die de bal in eigen doel werkte, waardoor Sunderland op 3-1 kwam te staan. In de 81e minuut kwam Sunderland weer dichterbij, nadat A. McGeady de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 91e werkte M. Pack de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-3 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Linington bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Bristol City - Sunderland 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Flint met assist van M. Pack Bristol City 1-0
31' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van B. Reid Bristol City 2-0
37' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van R. Kent Bristol City 3-0
45' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor K. Smith Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel L. Diony voor B. Reid Bristol City
57' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor F. Diedhiou Bristol City
59' Wissel Sunderland Wissel K. LuaLua voor B. Oviedo Sunderland
70' Eigen doelpunt Sunderland Eigen doelpunt J. Brownhill Sunderland 3-1
71' Wissel Sunderland Wissel A. McGeady voor G. Honeyman Sunderland
72' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Jones Sunderland
81' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady met assist van L. Cattermole Sunderland 3-2
81' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Bryan Bristol City
83' Wissel Sunderland Wissel E. Robson voor O. Ejaria Sunderland
91' Eigen doelpunt Sunderland Eigen doelpunt M. Pack Sunderland 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Sunderland
Opstellingen Bristol City - Sunderland

Voorbeschouwing Bristol City - Sunderland

Bristol City en Sunderland treffen elkaar in de 31e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Sunderland in de Championship vond plaats op 28 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bristol City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sunderland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bristol City 1
Winst Sunderland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 6e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.