Nabeschouwing Burton Albion - Brentford (0-2) || Championship 2017/2018

Dinsdag 6 maart 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Burton Albion het dinsdag 6 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Brentford (0-2)

Het Championship duel tussen Burton Albion en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 0-2 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van K. McFadzean zette Brentford op een 0-1 voorsprong in de 60e minuut van de wedstrijd. Brentford vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Watkins op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Brentford.

LIVE Burton Albion - Brentford 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Brentford Gele kaart voor N. Maupay Brentford
41' Wissel Burton Albion Wissel T. Flanagan voor D. McCrory Burton Albion
46' Wissel Brentford Wissel E. Marcondes voor N. Maupay Brentford
53' Wissel Burton Albion Wissel M. Sordell voor M. Samuelsen Burton Albion
59' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Flanagan Burton Albion
60' Eigen doelpunt Brentford Eigen doelpunt K. McFadzean Brentford 0-1
72' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor F. Jozefzoon Brentford
78' Wissel Brentford Wissel N. Yennaris voor K. Mokotjo Brentford
80' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van N. Yennaris Brentford 0-2
82' Wissel Burton Albion Wissel D. Bent voor L. Boyce Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Brentford
Opstellingen Burton Albion - Brentford

Voorbeschouwing Burton Albion - Brentford

Burton Albion en Brentford treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Brentford in de Championship vond plaats op 21 november 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Brentford favoriet. 2 keer wist de ploeg van Burton Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Burton Albion. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 0
Winst Brentford 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 23e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 10e plaats.