Nabeschouwing Cardiff City - Ipswich Town (3-1) || Championship 2017/2018

Dinsdag 31 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Cardiff City het dinsdag 31 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium (Cardiff (Caerdydd)) in Caerdydd.

Via de Cardiff City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Ipswich Town (3-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Ipswich Town is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Hoilett, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Cardiff City vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Bogle op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Ipswich Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Celina.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Cardiff City vergroot nadat D. Ward de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cardiff City.

LIVE Cardiff City - Ipswich Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hoilett met assist van N. Mendez-Laing Cardiff City 1-0
46' Doelpunt Cardiff City Doelpunt O. Bogle Cardiff City 2-0
60' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Smith Ipswich Town
64' Wissel Ipswich Town Wissel C. Connolly voor F. Downes Ipswich Town
66' Wissel Cardiff City Wissel L. Damour voor L. Tomlin Cardiff City
73' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor K. Bru Ipswich Town
76' Wissel Cardiff City Wissel L. Feeney voor J. Hoilett Cardiff City
78' Wissel Ipswich Town Wissel M. Waghorn voor J. Garner Ipswich Town
82' Wissel Cardiff City Wissel D. Ward voor O. Bogle Cardiff City
83' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Morrison Cardiff City
90' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt B. Celina met assist van G. Ward Ipswich Town 2-1
91' Doelpunt Cardiff City Doelpunt D. Ward Cardiff City 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Ipswich Town
Opstellingen Cardiff City - Ipswich Town

Voorbeschouwing Cardiff City - Ipswich Town

Cardiff City en Ipswich Town treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 18 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Ipswich Town favoriet. 9 keer wist de ploeg van Cardiff City te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Cardiff City. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cardiff City 7
Winst Ipswich Town 9
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 3e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 10e plaats.