Nabeschouwing Cardiff City - Stoke City (2-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Cardiff City het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Stoke City (2-1)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cardiff City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Kion Etete. Cardiff City vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Karlan Grant op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Stoke City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Joon-ho Bae. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Stoke City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Cardiff City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - Stoke City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Kion Etete Cardiff City 1-0
32' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Karlan Grant met assist van Joe Ralls Cardiff City 2-0
40' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Perry Ng Cardiff City
41' Doelpunt Stoke City Doelpunt Joon-ho Bae Stoke City 2-1
47' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Jordan Thompson Stoke City
46' Wissel Stoke City Wissel Lynden Gooch voor J. Tchamadeu Stoke City
46' Wissel Stoke City Wissel Josh Laurent voor Luke Cundle Stoke City
51' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Manolis Siopis Cardiff City
55' Wissel Cardiff City Wissel Ryan Wintle voor Karlan Grant Cardiff City
66' Wissel Cardiff City Wissel Yakou Méïté voor Josh Bowler Cardiff City
67' Wissel Cardiff City Wissel Jamilu Collins voor Rubin Colwill Cardiff City
73' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Wouter Burger Stoke City
75' Wissel Cardiff City Wissel Famara Diédhiou voor Kion Etete Cardiff City
75' Wissel Cardiff City Wissel David Turnbull voor Josh Wilson-Esbrand Cardiff City
76' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Joe Ralls Cardiff City
78' Wissel Stoke City Wissel Tyrese Campbell voor Million Manhoef Stoke City
78' Wissel Stoke City Wissel André Vidigal voor Wouter Burger Stoke City
83' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Dimitrios Goutas Cardiff City
88' Wissel Stoke City Wissel Nathan Lowe voor Joon-ho Bae Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Stoke City
Opstellingen Cardiff City - Stoke City
De opstellingen van Cardiff City en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.