Nabeschouwing Derby County - Norwich City (1-1) || Championship 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het woensdag 3 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Norwich City (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Derby County en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door T. Klose, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Derby County het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk C. Bryson die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Derby County - Norwich City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor C. Zimmermann Norwich City
54' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor J. Lewis Norwich City
61' Wissel Derby County Wissel T. Lawrence voor M. Bennett Derby County
62' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Bogle Derby County
65' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor D. Nugent Derby County
69' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Klose met assist van T. Pukki Norwich City 0-1
71' Wissel Derby County Wissel M. Waghorn voor H. Wilson Derby County
83' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor M. Stiepermann Norwich City
85' Wissel Norwich City Wissel L. Thompson voor E. Buendía Norwich City
86' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Bryson met assist van M. Waghorn Derby County 1-1
90' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor T. Cantwell Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Norwich City
Opstellingen Derby County - Norwich City
De opstellingen van Derby County en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Derby County - Norwich City

Derby County en Norwich City treffen elkaar in de 11e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Norwich City in de Championship vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Derby County favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Derby County 6
Winst Norwich City 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Derby County op een 9e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 8e plaats.