Nabeschouwing Derby County - Reading (2-4) || Championship 2017/2018

Zaterdag 4 november 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Derby County het zaterdag 4 november 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in iPro Stadium in Derby.

Via de Derby County - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Reading (2-4)

Het Championship duel tussen Derby County en Reading is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Moore, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Reading vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Aluko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Reading, waarmee R. Beerens zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed J. Russell iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Derby County werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 75e minuut nadat M. Barrow namens Reading de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Derby County speler C. Martin, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Reading.

LIVE Derby County - Reading 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Derby County Wissel A. Pearce voor R. Keogh Derby County
9' Doelpunt Reading Doelpunt L. Moore met assist van P. McShane Reading 0-1
13' Doelpunt Reading Doelpunt S. Aluko met assist van J. Swift Reading 0-2
23' Gele kaart Derby County Gele kaart voor S. Winnall Derby County
32' Gele kaart Reading Gele kaart voor C. Gunter Reading
53' Wissel Reading Wissel Y. Kermorgant voor S. Aluko Reading
54' Doelpunt Reading Doelpunt R. Beerens Reading 0-3
60' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Nugent Derby County
64' Wissel Derby County Wissel C. Martin voor S. Winnall Derby County
67' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Barrow Reading
71' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Russell met assist van B. Johnson Derby County 1-3
75' Doelpunt Reading Doelpunt M. Barrow met assist van D. Edwards Reading 1-4
76' Wissel Reading Wissel T. Blackett voor O. Richards Reading
81' Gele kaart Derby County Gele kaart voor B. Johnson Derby County
84' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Martin Derby County
84' Gele kaart Reading Gele kaart voor V. Mannone Reading
91' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Martin Derby County 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Reading
Opstellingen Derby County - Reading

Voorbeschouwing Derby County - Reading

Derby County en Reading treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Reading in de Championship vond plaats op 21 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 9 keer wist de ploeg van Derby County te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Derby County. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Derby County 4
Winst Reading 9
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Derby County op een 6e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 20e plaats.