Nabeschouwing Fulham - Bristol City (0-2) || Championship 2017/2018

Dinsdag 31 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Fulham het dinsdag 31 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Bristol City (0-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Bristol City is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door B. Reid, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Bristol City vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Smith op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut moest Fulham verder met een man minder nadat A. Kamara een rode kaart had gekregen. Het lukte Bristol City in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Bristol City.

LIVE Fulham - Bristol City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Bristol City Wissel H. Magnusson voor E. Pisano Bristol City
29' Doelpunt Bristol City Doelpunt B. Reid met assist van J. Brownhill Bristol City 0-1
40' Doelpunt Bristol City Doelpunt K. Smith met assist van C. ODowda Bristol City 0-2
46' Wissel Fulham Wissel O. Norwood voor T. Kalas Fulham
46' Wissel Fulham Wissel R. Fonte voor F. Ayite Fulham
61' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor A. Flint Bristol City
63' Rode kaart Fulham Rode kaart voor A. Kamara Fulham
67' Wissel Fulham Wissel R. Soares voor S. Johansen Fulham
69' Wissel Bristol City Wissel J. Leko voor J. Paterson Bristol City
77' Wissel Bristol City Wissel M. Djuric voor M. Pack Bristol City
92' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Bryan Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Bristol City
Opstellingen Fulham - Bristol City

Voorbeschouwing Fulham - Bristol City

Fulham en Bristol City treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Bristol City in de Championship vond plaats op 22 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fulham als Bristol City wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Fulham 2
Winst Bristol City 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 13e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 4e plaats.