Nabeschouwing Fulham - Middlesbrough (1-1) || Championship 2017/2018

Zaterdag 23 september 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Fulham het zaterdag 23 september 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Middlesbrough (1-1)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Fulham en Middlesbrough geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door A. Kamara, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Middlesbrough het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk C. Christie die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fulham - Middlesbrough 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor C. Christie Middlesbrough
22' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
42' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor F. Ayite Fulham
70' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor S. Johansen Fulham
76' Wissel Middlesbrough Wissel G. Friend voor Fabio Middlesbrough
76' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor P. Bamford Middlesbrough
86' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Kamara met assist van R. Sessegnon Fulham 1-0
88' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt C. Christie met assist van A. Fletcher Middlesbrough 1-1
89' Wissel Middlesbrough Wissel S. Downing voor B. Assombalonga Middlesbrough
90' Wissel Fulham Wissel I. Cisse voor O. Norwood Fulham
94' Gele kaart Fulham Gele kaart voor R. Fonte Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Middlesbrough
Opstellingen Fulham - Middlesbrough

Voorbeschouwing Fulham - Middlesbrough

Fulham en Middlesbrough treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 27 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 2 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Fulham. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fulham 1
Winst Middlesbrough 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 14e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 7e plaats.