Nabeschouwing Fulham - Preston North End (2-2) || Championship 2017/2018

Zaterdag 14 oktober 2017 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Fulham het zaterdag 14 oktober 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Preston North End (2-2)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Fulham en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Hugill, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Preston North End vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Maguire op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Fulham vervolgens op 1-2. Het was O. Norwood die vanaf 11 meter wist te scoren in de 74e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Fulham nadat D. Odoi in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fulham - Preston North End 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Hugill met assist van S. Maguire Preston North End 0-1
25' Doelpunt Preston North End Doelpunt S. Maguire met assist van T. Barkhuizen Preston North End 0-2
31' Wissel Preston North End Wissel J. Harrop voor S. Maguire Preston North End
39' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor J. Earl Preston North End
46' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor N. Kebano Fulham
51' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
59' Wissel Preston North End Wissel J. Welsh voor B. Pearson Preston North End
67' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Cairney Fulham
72' Wissel Preston North End Wissel C. Robinson voor T. Barkhuizen Preston North End
73' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor C. Woods Preston North End
74' Penalty Fulham Penalty O. Norwood Fulham 1-2
75' Wissel Fulham Wissel Y. Mollo voor S. Johansen Fulham
95' Doelpunt Fulham Doelpunt D. Odoi Fulham 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Preston North End
Opstellingen Fulham - Preston North End

Voorbeschouwing Fulham - Preston North End

Fulham en Preston North End treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter England Darren en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Preston North End in de Championship vond plaats op 4 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Fulham 3
Winst Preston North End 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 10e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 6e plaats.