Nabeschouwing Fulham - Sunderland (2-1) || Championship 2017/2018

Vrijdag 27 april 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Fulham het vrijdag 27 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Sunderland (2-1)

Het Championship duel tussen Fulham en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Asoro, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Fulham kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Piazon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette A. Mitrovic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Fulham dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fulham - Sunderland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Asoro met assist van A. Fletcher Sunderland 0-1
40' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor M. Targett Fulham
45' Doelpunt Fulham Doelpunt L. Piazon Fulham 1-1
45' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. OShea Sunderland
47' Wissel Sunderland Wissel A. Matthews voor B. Jones Sunderland
61' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Fletcher Sunderland
62' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Steele Sunderland
74' Wissel Fulham Wissel R. Fonte voor L. Piazon Fulham
76' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van S. Johansen Fulham 2-1
77' Wissel Sunderland Wissel C. McManaman voor O. Ejaria Sunderland
85' Wissel Sunderland Wissel J. Maja voor E. Robson Sunderland
90' Wissel Fulham Wissel T. Kalas voor T. Cairney Fulham
92' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Bettinelli Fulham
97' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. McManaman Sunderland
96' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Sunderland
Opstellingen Fulham - Sunderland

Voorbeschouwing Fulham - Sunderland

Fulham en Sunderland treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Sunderland in de Championship vond plaats op 16 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fulham. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fulham 0
Winst Sunderland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 3e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 24e plaats.