Nabeschouwing Huddersfield Town - Coventry City (1-3) || Championship 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Huddersfield Town het vrijdag 29 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Coventry City (1-3)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Adam Herczeg geëindigd in een 1-3 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Ellis Simms, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Coventry City vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ellis Simms op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Huddersfield Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Rhys Healey.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Coventry City vergroot nadat Haji Wright de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Coventry City.

LIVE Huddersfield Town - Coventry City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Liam Kitching Coventry City
14' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Radinio Balker Huddersfield Town
16' Doelpunt Coventry City Doelpunt Ellis Simms met assist van Kasey Palmer Coventry City 0-1
22' Doelpunt Coventry City Doelpunt Ellis Simms met assist van Milan van Ewijk Coventry City 0-2
45' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Ben Sheaf Coventry City
53' Wissel Huddersfield Town Wissel Brodie Spencer voor Radinio Balker Huddersfield Town
63' Wissel Coventry City Wissel Callum OHare voor Kasey Palmer Coventry City
64' Wissel Huddersfield Town Wissel Rhys Healey voor Delano Burgzorg Huddersfield Town
64' Wissel Huddersfield Town Wissel P. Jones voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
64' Wissel Huddersfield Town Wissel Ben Wiles voor David Kasumu Huddersfield Town
76' Wissel Huddersfield Town Wissel Bojan Radulović voor Josh Koroma Huddersfield Town
79' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Rhys Healey met assist van Ben Wiles Huddersfield Town 1-2
83' Wissel Coventry City Wissel Matt Godden voor Ellis Simms Coventry City
83' Wissel Coventry City Wissel Victor Torp voor Josh Eccles Coventry City
87' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Bobby Thomas Coventry City
88' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Brad Collins Coventry City
94' Doelpunt Coventry City Doelpunt Haji Wright met assist van Milan van Ewijk Coventry City 1-3
95' Wissel Coventry City Wissel Liam Kelly  voor Ben Sheaf Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Coventry City
Opstellingen Huddersfield Town - Coventry City
De opstellingen van Huddersfield Town en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.