Nabeschouwing Huddersfield Town - Leeds United (1-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Huddersfield Town het zaterdag 2 maart 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Leeds United (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Huddersfield Town en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Michał Helik, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. In de 49e minuut kreeg Jonathan Hogg van Huddersfield Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Huddersfield Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Patrick Bamford namens Leeds United in de 67e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Huddersfield Town - Leeds United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
26' Wissel Huddersfield Town Wissel Michał Helik voor Yuta Nakayama Huddersfield Town
38' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor David Kasumu Huddersfield Town
39' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Matthew Pearson Huddersfield Town
46' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Michał Helik Huddersfield Town 1-0
49' Tweede gele kaart Huddersfield Town Tweede gele kaart voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel Alex Matos voor Daniel Ward Huddersfield Town
62' Wissel Leeds United Wissel Joël Piroe voor Glen Kamara Leeds United
62' Wissel Leeds United Wissel Connor Roberts voor Archie Gray Leeds United
62' Wissel Leeds United Wissel Daniel James voor Wilfried Gnonto Leeds United
63' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Georginio Rutter Leeds United
67' Doelpunt Leeds United Doelpunt Patrick Bamford met assist van Connor Roberts Leeds United 1-1
72' Wissel Huddersfield Town Wissel Jaheim Headley voor Brodie Spencer Huddersfield Town
73' Wissel Huddersfield Town Wissel Josh Koroma voor Delano Burgzorg Huddersfield Town
86' Wissel Leeds United Wissel Jaidon Anthony voor Junior Firpo Leeds United
94' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Jaheim Headley Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Leeds United
Opstellingen Huddersfield Town - Leeds United
De opstellingen van Huddersfield Town en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.