Nabeschouwing Huddersfield Town - Preston North End (1-3) || Championship 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Huddersfield Town het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Preston North End (1-3)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-3 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Preston North End kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Alan Browne. Preston North End vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Will Keane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Huddersfield Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Daniel Ward.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Preston North End vergroot nadat Ben Whiteman de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Preston North End.

LIVE Huddersfield Town - Preston North End 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Preston North End Doelpunt Alan Browne met assist van Duane Holmes Preston North End 0-1
19' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Liam Lindsay Preston North End
39' Doelpunt Preston North End Doelpunt Will Keane met assist van Liam Millar Preston North End 0-2
47' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Brad Potts Preston North End
46' Wissel Huddersfield Town Wissel Jaheim Headley voor Josh Koroma Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel Yuta Nakayama voor Tom Lees Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel Ben Wiles voor Josh Austerfield Huddersfield Town
54' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Daniel Ward met assist van Matthew Pearson Huddersfield Town 1-2
61' Wissel Huddersfield Town Wissel Brahima Diarra voor Daniel Ward Huddersfield Town
65' Wissel Huddersfield Town Wissel Rarmani Edmonds-Green voor Matthew Pearson Huddersfield Town
66' Doelpunt Preston North End Doelpunt Ben Whiteman met assist van Duane Holmes Preston North End 1-3
67' Wissel Preston North End Wissel Andrew Hughes voor Liam Millar Preston North End
67' Wissel Preston North End Wissel Ali McCann voor Will Keane Preston North End
74' Wissel Preston North End Wissel Mads Frökjaer-Jensen voor Duane Holmes Preston North End
84' Wissel Preston North End Wissel Robbie Brady voor Liam Lindsay Preston North End
84' Wissel Preston North End Wissel Ben Woodburn voor Alan Browne Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Preston North End
Opstellingen Huddersfield Town - Preston North End
De opstellingen van Huddersfield Town en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.