Nabeschouwing Hull City - Huddersfield Town (1-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Hull City het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Huddersfield Town (1-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door Liam Delap, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hull City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Hull City de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Hull City - Huddersfield Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Sorba Thomas Huddersfield Town
22' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Rarmani Edmonds-Green Huddersfield Town
63' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Lee Nicholls Huddersfield Town
63' Wissel Hull City Wissel Cyrus Christie voor Jean Michaël Seri Hull City
63' Wissel Hull City Wissel Aaron Connolly voor Sean McLoughlin Hull City
73' Wissel Huddersfield Town Wissel Jaheim Headley voor Rarmani Edmonds-Green Huddersfield Town
75' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Ozan Tufan Hull City
80' Wissel Hull City Wissel Rúben Vinagre voor Scott Twine Hull City
88' Wissel Huddersfield Town Wissel Kian Harratt voor Kyle Hudlin Huddersfield Town
94' Wissel Hull City Wissel Greg Docherty voor Aaron Connolly Hull City
92' Doelpunt Hull City Doelpunt Liam Delap met assist van Jaden Philogene-Bidace Hull City 1-0
99' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Greg Docherty Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Huddersfield Town
Opstellingen Hull City - Huddersfield Town
De opstellingen van Hull City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Huddersfield Town

Hull City en Huddersfield Town treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Huddersfield Town in de Championship vond plaats op 14 januari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Huddersfield Town favoriet. 5 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Hull City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hull City 3
Winst Huddersfield Town 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 9e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 21e plaats.