Nabeschouwing Hull City - Norwich City (4-3) || Championship 2017/2018

Zaterdag 10 maart 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Hull City het zaterdag 10 maart 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Norwich City (4-3)

Het Championship duel tussen Hull City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 4-3 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Irvine, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Maddison in de 18e minuut zorgde er even later voor dat Norwich City weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 19e minuut zette J. Maddison zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam.

J. Maddison zette Norwich City even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Tim Robinson toegekende penalty wist te benutten. In de 41e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Hull City speler A. Hernandez. In de 48e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Hull City speler A. Hernandez. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Hull City aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd H. Wilson die in de 71e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tim Robinson en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Hull City.

LIVE Hull City - Norwich City 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Irvine met assist van H. Wilson Hull City 1-0
18' Penalty Norwich City Penalty J. Maddison Norwich City 1-1
19' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Maddison met assist van O. Hernandez Norwich City 1-2
20' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Watkins Norwich City
29' Wissel Norwich City Wissel I. Pinto voor M. Leitner Norwich City
31' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor I. Pinto Norwich City
39' Penalty Norwich City Penalty J. Maddison Norwich City 1-3
41' Penalty Hull City Penalty A. Hernandez Hull City 2-3
48' Penalty Hull City Penalty A. Hernandez Hull City 3-3
49' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Tettey Norwich City
56' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. Larsson Hull City
60' Wissel Hull City Wissel F. Campbell voor A. Hernandez Hull City
71' Doelpunt Hull City Doelpunt H. Wilson Hull City 4-3
79' Wissel Norwich City Wissel W. Hoolahan voor H. Reed Norwich City
79' Wissel Norwich City Wissel J. Murphy voor O. Hernandez Norwich City
86' Gele kaart Hull City Gele kaart voor M. Clark Hull City
88' Wissel Hull City Wissel J. Toral voor J. Bowen Hull City
90' Wissel Hull City Wissel M. Hector voor H. Wilson Hull City
91' Wissel Hull City Wissel M. Hector voor H. Wilson Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Norwich City
Opstellingen Hull City - Norwich City

Voorbeschouwing Hull City - Norwich City

Hull City en Norwich City treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Norwich City in de Championship vond plaats op 14 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Hull City als Norwich City wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Hull City 2
Winst Norwich City 2
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 20e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 14e plaats.