Nabeschouwing Hull City - Norwich City (1-2) || Championship 2023/2024

Vrijdag 12 januari 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Hull City het vrijdag 12 januari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Norwich City (1-2)

Het Championship duel tussen Hull City en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Jonathan Rowe, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Norwich City opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Christian Fassnacht die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Norwich City. In de 91e minuut wist Hull City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Tyler Morton. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hull City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Kitchen, waardoor Norwich City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hull City - Norwich City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Hull City Wissel Billy Sharp voor Aaron Connolly Hull City
23' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Kenny McLean Norwich City
34' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Dimitrios Giannoulis Norwich City
36' Doelpunt Norwich City Doelpunt Jonathan Rowe Norwich City 0-1
38' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Marcelino Núñez Norwich City
39' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Jonathan Rowe Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel Sam McCallum voor Dimitrios Giannoulis Norwich City
50' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Ozan Tufan Hull City
52' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Regan Slater Hull City
60' Wissel Norwich City Wissel Ben Gibson voor Marcelino Núñez Norwich City
61' Wissel Norwich City Wissel Adam Idah voor Josh Sargent Norwich City
63' Wissel Hull City Wissel Jason Lokilo voor Scott Twine Hull City
82' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor Jonathan Rowe Norwich City
84' Wissel Hull City Wissel Harry Vaughan voor Matty Jacob Hull City
84' Wissel Norwich City Wissel Onel Hernández voor Borja Sainz Norwich City
88' Doelpunt Norwich City Doelpunt Christian Fassnacht Norwich City 0-2
91' Doelpunt Hull City Doelpunt Tyler Morton Hull City 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Norwich City
Opstellingen Hull City - Norwich City
De opstellingen van Hull City en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.