Nabeschouwing Hull City - Reading (0-0) || Championship 2017/2018

Zaterdag 13 januari 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2017/2018 neemt Hull City het zaterdag 13 januari 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Reading (0-0)

De Championship 2017/2018 wedstrijd tussen Hull City en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Hull City en Reading gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Hull City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Darren England niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Reading
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
6
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
70
53
Gevaarlijke aanvallen
56
22
Passes
413
387
Overtredingen
13
9
Buitenspel
2
2
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Hull City - Reading 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Wissel Reading Wissel S. Aluko voor J. Swift Reading
30' Wissel Reading Wissel T. Ilori voor P. McShane Reading
65' Wissel Hull City Wissel F. Campbell voor N. Dicko Hull City
65' Wissel Hull City Wissel Evandro voor J. Irvine Hull City
71' Wissel Hull City Wissel M. Henriksen voor D. Meyler Hull City
77' Wissel Reading Wissel L. Bacuna voor G. McCleary Reading
89' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. Larsson Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Reading
Opstellingen Hull City - Reading

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hull City - Reading

Hull City en Reading treffen elkaar in de 27e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Reading in de Championship vond plaats op 23 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Reading slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 4
Winst Reading 1
Gelijkspel 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 21e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
Hull City - Reading Opstelling Hull City Opstelling Reading Live Hull City - Reading Live Hull City - Reading kijken Hull City - Reading kijken Live Hull City - Reading stream Hull City - Reading Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Reading Uitslag Hull City - Reading Statistieken Hull City - Reading Championship 2017/2018 Hull City - Reading wedden Hull City - Reading gokken Hull City - Reading Unibet