Nabeschouwing Hull City - Watford (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 16:00 uur



In de Championship 2023/2024 neemt Hull City het zaterdag 2 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Watford (1-2)

Het Championship duel tussen Hull City en Watford is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-2 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Edo Kayembe, waarmee Watford met 0-1 de leiding nam. Hull City kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Scott Twine, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 60e minuut was de ideale kans voor Hull City om te scoren. Jaden Philogene-Bidace was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 74e minuut was het Watford dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Wesley Hoedt, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Watford dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Watford
Goals
1
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
23
10
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
128
76
Gevaarlijke aanvallen
67
42
Passes
658
422
Overtredingen
7
10
Buitenspel
1
0
Corners
8
1
Wissels
5
5
LIVE Hull City - Watford 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Watford Doelpunt Edo Kayembe met assist van Jamal Lewis Watford 0-1
10' Doelpunt Hull City Doelpunt Scott Twine Hull City 1-1
38' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Andrews Watford
60' Penalty gemist Hull City Penalty gemist Jaden Philogene-Bidace Jaden Philogene-Bidace Hull City
64' Wissel Hull City Wissel Regan Slater voor Jean Michaël Seri Hull City
64' Wissel Hull City Wissel Ozan Tufan voor Jason Lokilo Hull City
65' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Yaser Asprilla Watford
65' Wissel Watford Wissel Vakoun Issouf Bayo voor Mileta Rajovic Watford
74' Doelpunt Watford Doelpunt Wesley Hoedt Watford 1-2
79' Wissel Hull City Wissel Aaron Connolly voor Cyrus Christie Hull City
79' Wissel Watford Wissel Matthew Pollock voor Ryan Andrews Watford
84' Wissel Hull City Wissel Adama Traoré voor Scott Twine Hull City
85' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ben Hamer Watford
96' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Aaron Connolly Hull City
91' Wissel Watford Wissel Tom Dele-Bashiru voor Ismaël Koné Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Watford
Opstellingen Hull City - Watford
De opstellingen van Hull City en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Andy Dawson
Wissels Hull City
# Speler Pos.
1 Matt Ingram K
26 Andrew Smith V
6 Sean McLoughlin V
27 Regan Slater M
7 Ozan Tufan M
8 Greg Docherty M
10 Adama Traoré M
14 Harry Vaughan M
44 Aaron Anthony Connolly A
Formatie 4-3-3
Coach Valérien Ismaël
Voorbeschouwing Hull City - Watford

Hull City en Watford treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Watford in de Championship vond plaats op 22 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Watford slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 7
Winst Watford 3
Gelijkspel 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 6e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Hull City - Watford Opstelling Hull City Opstelling Watford Live Hull City - Watford Live Hull City - Watford kijken Hull City - Watford kijken Live Hull City - Watford stream Hull City - Watford Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Watford Uitslag Hull City - Watford Statistieken Hull City - Watford Championship 2023/2024 Hull City - Watford wedden Hull City - Watford gokken Hull City - Watford Unibet