Nabeschouwing Hull City - Wolverhampton Wanderers (2-3) || Championship 2017/2018

Dinsdag 15 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Hull City het dinsdag 15 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Wolverhampton Wanderers (2-3)

Het Championship duel tussen Hull City en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-3 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Neves, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Hull City kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Dawson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette D. Jota zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Wolverhampton Wanderers vergroot nadat N. Dicko de 1-3 wist te scoren. In de 100e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Hull City speler D. Meyler.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Hull City - Wolverhampton Wanderers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Neves met assist van B. Douglas Wolverhampton Wanderers 0-1
27' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Dawson Hull City 1-1
43' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt D. Jota met assist van B. Enobakhare Wolverhampton Wanderers 1-2
48' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
54' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel I. Cavaleiro voor B. Enobakhare Wolverhampton Wanderers
60' Wissel Hull City Wissel S. Larsson voor J. Bowen Hull City
68' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
70' Gele kaart Hull City Gele kaart voor F. Campbell Hull City
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel N. Dicko voor L. Bonatini Wolverhampton Wanderers
76' Wissel Hull City Wissel A. Diomande voor F. Campbell Hull City
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Bennett voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
86' Wissel Hull City Wissel D. Meyler voor A. Hernandez Hull City
90' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt N. Dicko met assist van I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers 1-3
91' Gele kaart Hull City Gele kaart voor M. Dawson Hull City
93' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor I. Cavaleiro Wolverhampton Wanderers
100' Penalty Hull City Penalty D. Meyler Hull City 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Hull City - Wolverhampton Wanderers

Voorbeschouwing Hull City - Wolverhampton Wanderers

Hull City en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Wolverhampton Wanderers in de Championship vond plaats op 15 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hull City 5
Winst Wolverhampton Wanderers 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 5e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 2e plaats.