Nabeschouwing Ipswich Town - Leeds United (1-0) || Championship 2017/2018

Zaterdag 13 januari 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2017/2018 neemt Ipswich Town het zaterdag 13 januari 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Leeds United (1-0)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. OKane in de 37e minuut, waardoor Leeds United met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het B. Celina die Ipswich Town op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ipswich Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Ipswich Town - Leeds United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Leeds United Wissel H. Sacko voor P. Cibicki Leeds United
37' Rode kaart Leeds United Rode kaart voor E. OKane Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel C. Shaughnessy voor E. Alioski Leeds United
55' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor C. Connolly Ipswich Town
60' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor D. Iorfa Ipswich Town
67' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt B. Celina met assist van M. Kenlock Ipswich Town 1-0
76' Wissel Ipswich Town Wissel L. Hyam voor C. Skuse Ipswich Town
78' Wissel Leeds United Wissel P. Lasogga voor V. Anita Leeds United
80' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor P. Jansson Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Leeds United
Opstellingen Ipswich Town - Leeds United

Voorbeschouwing Ipswich Town - Leeds United

Ipswich Town en Leeds United treffen elkaar in de 27e speelronde van de Championship van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Leeds United in de Championship vond plaats op 23 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Ipswich Town favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Leeds United slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ipswich Town 8
Winst Leeds United 6
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 12e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 7e plaats.