Nabeschouwing Ipswich Town - Norwich City (2-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Ipswich Town het zaterdag 16 december 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Norwich City (2-2)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Ipswich Town en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Nathan Broadhead, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Norwich City kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jonathan Rowe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette Jonathan Rowe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Wes Burns de 2-2 maakte voor Ipswich Town.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ipswich Town - Norwich City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Nathan Broadhead met assist van George Hirst Ipswich Town 1-0
40' Doelpunt Norwich City Doelpunt Jonathan Rowe Norwich City 1-1
49' Doelpunt Norwich City Doelpunt Jonathan Rowe met assist van Shane Duffy  Norwich City 1-2
60' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Wes Burns met assist van Conor Chaplin Ipswich Town 2-2
69' Wissel Norwich City Wissel Onel Hernández voor Jonathan Rowe Norwich City
77' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Wes Burns Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Conor Chaplin Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel Omari Giraud-Hutchinson voor Wes Burns Ipswich Town
87' Wissel Norwich City Wissel Tony Springett voor Adam Idah Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel Danny Batth voor Sam McCallum Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel Przemysław Płacheta voor Borja Sainz Norwich City
91' Wissel Ipswich Town Wissel Kayden Jackson voor George Hirst Ipswich Town
91' Wissel Ipswich Town Wissel Jack Taylor voor Massimo Luongo Ipswich Town
92' Wissel Ipswich Town Wissel Dane Scarlett voor Nathan Broadhead Ipswich Town
96' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Luke Woolfenden Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Norwich City
Opstellingen Ipswich Town - Norwich City
De opstellingen van Ipswich Town en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.